Erinomaista vuotta poikkeusoloista huolimatta

Se mikä ei tapa,…

Markkinoiden yllättävästä muutoksesta huolimatta onnistuimme turvaamaan asiakkaidemme palvelujen jatkuvuuden,
henkilöstömme työllisyyden sekä uudistimme toimintojamme. Vuosi 2020 oli meille (kaikille) erittäin poikkeuksellinen.
Koronavirus aiheutti sen, että lähes koko vuoden 2020 olimme etätöissä ja varsinkin keväällä kärsimme merkittäviä
tappioita sekä menetimme asiakkaidemme kanssa jo sovittuja kampanjoita. Tapahtumat peruuntuivat ja poikkeuksetta lähes kaikilla aloilla markkinoinnin euromäärät supistettiin olemattomiin. Onneksi ”ensi viikko se on ensi viikollakin” ja voimme todeta, että viikkoja tulee sekä viikkoja menee!

Epävarmasta tilanteesta huolimatta, päätimme uida ns. vastavirtaan ja aloitimme toiminnan uudistamisen sekä uudet
rekrytoinnit vahvasti heti loppukesästä 2020 – koska: ”only the dead fish go with the flow”! Henkilöstömäärämme kasvoi loppuvuoden aikana lähes 20 henkilöön ja muutimme toimistomme Kaarinasta Turkuun sekä Espoosta Helsinkiin, tuotannon keskitimme kokonaisuudessaan Turkuun. Vaikeasta vuodesta huolimatta loppuvuoden myyntimme lähtikin kasvuun heti elokuusta alkaen, kantaen kasvussa koko loppuvuoden verrattuna edelliseen vuoteen 2019 – isoin kiitos kuuluu Teille asiakkaille sekä meidän henkilökunnallemme, joka päivästä toiseen on jaksanut uskoa ja pysyä mukana ”puolihullun” toimarin matkassa.

Meidän johtoryhmäläisten usko ei loppunut kertaakaan, vaikka sitä välillä koeteltiinkin. Uskoimme ja luotimme omaan tekemiseemme sekä asiakasuskollisuuteen aiemmin hyvin tehdyn asiakastyöskentelyn tuloksena. Iso kiitos kuuluu myös hallitukselle sekä perustajaosakkaille Mikalle ja Henrylle, jotka ovat seisoneet päätösteni takana päivästä toiseen. Ilman asiakkaita ja tiimityöskentelyä meitä ei enää olisi. Saimme tukea ja annoimme tukea, monilta ja monille.

…vahvistaa!

Strategiamme painopiste on edelleen kasvu, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Kysymys on kuitenkin yksinkertaisuudessaan vain siitä, että rakastamme mitä teemme ja meillä on mukavaa töissä. Meillä on iso halu voittaa, parantaa ja tehdä se minkä lupaamme. Asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa ja ilman Teitä emme olisi olemassa – siis iso kiitos siitä kaikesta, että saamme olla me, voimme auttaa Teitä markkinoinnissa, tehdä hyvää ja elättää perheemme. Kiitos.

Jatkuva liiketoiminnan kehittäminen kuuluu strategiaamme ja näin ollen toimintoja sekä toimistoja uudistaessa olemme
myös tehneet paljon uutta. Olemme tuoneet markkinoille uusia kampanjapaketteja, uusia tuotteita sekä uudet tavat mitata bussimainonnan tavoittavuutta! Uskomme, että olemme ensimmäinen bussimainosyhtiö koko Euroopassa, joka voi mitata kampanjan onnistumisen monellakin mittarilla. Ensinnäkin, voimme kohdistaa asiakkaan kampanjan valitulle alueelle, mutta sen lisäksi; voimme mitata kampanjan ja mainoksen vaikuttavuuden, mainoksen tosiasiallisesti tavoittamat ihmiset sekä alueen, jolla kyseiset mainokset ovat liikkuneet (heat map).

Tulemme vahvistamaan tänäkin vuonna toimintaamme ja uskomme vahvasti siihen, että meidän kanssa pitkäaikainen yhteistyö tuottaa tulosta molemminpuolisesti – asiakkaan etu edellä sekä asiakasta kuunnellen. Tulemme strategiamme mukaan vahvistamaan asemaamme markkinoilla ja tuomme uudenlaisia sekä huomiota herättäviä tuotteita markkinoille, kuten toimme yksinoikeudella Biketaxit vuonna 2020 sekä Turun alueen suurimmat mainospinnat Turun Kauppatorin laidalle loppuvuonna.

Me Bussimainos.com:ssa uskomme maailmaan, jossa voimme tarjota asiakkaillemme jotain uutta, tuottaa hinta-laatu -suhteeltaan kilpailukykyisiä markkinoinnin keinoja ja luoda digimarkkinoinnin ekosysteemiä hyödyntäen sekä asiakkaille että itsellemme vahvasti lisäarvoa – olemme vastuullinen ja luotettava kumppani asiakkaillemme nyt ja jatkossa.

Iso kiitos ja aurinkoa sekä onnistumisia meille kaikille, 
-Toimitusjohtaja Timo ❤️

P.S. Soita 0500 479 920, jos haluat hinta-laatu -suhteeltaan uskomattoman hyvän tarjouksen bussimainonnasta 😉

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok