Bolt.works

Bolt.works on henkilöstöpalveluyritys, joka yhdistää työt ja tekijät uudella tavalla. Sekä työntekijät että työn tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan. Hyville tekijöille maksetaan parempaa palkkaa ja asiakkaat saavat parempia työntekijöitä. He ovat käyttäneet bussimainontaa useasti eri paikkakunnilla. Mm. Turussa kiertelee kokonaan teipattu bussi jo toista vuotta. Bussimainoskampanjoilla haetaan lisää näkyvyyttä muutoinkin laajaan mainospeittoon joka Bolt.worksilla on.


”Bussimainonta on ollut meille erittäin tehokas ja näkyvä keino erottua massasta. Olemme viisinkertaistaneet liikevaihtomme neljässä vuodessa ja lisänneet tunnettuutta ympäri Suomen. Tämä ei olisi onnistunut ilman tarkkaan harkittua markkinointistrategiaa. Ulkomainonta on todella merkittävä media meille, joten mainonnan kumppaneiden tulee olla asiantuntevia ja luotettavia. Yhteistyö bussimainos.comin kanssa on ollut mutkatonta ja tehokasta. Suosittelen lämpimästi heidän palveluita kenelle tahansa.”

-Timo Hakkarainen, toimialajohtaja

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok