Delipap Oy

Yritys: Delipap Oy/Vuokkoset
Tuotteet: Vuokkoset-tuoteperheen uusi ilme
Kesto: 2 viikkoa
Aikataulu: Viikot 43-44, 2017
Pinnat: Aktiivi-istuinselusta, 7500 teippiä, 250 bussia

Näkyvyys levisi spontaanisti valtakunnalliseksi

Pk-seudulle tähdätty Vuokkoset-hygieniatuotteiden kampanja sai räjähdysmäisen suosion ja yllätti asiakkaan.

Kampanjassa käytettiin neljää eri teippausta fiksusti, jotta koko tuoteperhe saatiin kerralla esille. ”Vaikka näin monta bussia ja teippiä olikin käytössä, olemme silti positiivisesti yllättyneitä saamastamme vastineesta”, summataan Vuokkosten markkinoinnista.

Hyperaktiivinen istuinselusta

Teippejä oli siis neljä ja tavoitteita kampanjalla oli kaksi – ihmisten tutustuttaminen uusiin tuotepakkauksiin, sekä uutiskirjeen tilaajien kerääminen. ”Kamppis lähti käyntiin erittäin vauhdikkaasti. Mainos ohjasi kilpailuun, johon osallistuttiin mielellään. Pian vain pk-seudun busseihin ostettu kampanja sai osallistujia joka puolelta Suomea. Saimme myös paljon arvokasta palautetta kumppaneilta, jotka näkivät mainoksemme”, Vuokkosista kerrotaan. ”Kaikki teipit ohjasivat ihmiset samaan verkkosisältöön, ja jopa 41% ländärin vierailijoista tilasi uutiskirjeen.”

Konkreettisia lukuja

Aktiivi-istuinselustojen ansiosta kampanjan tulokset eivät jää arvailun varaan. ”Asiakkaalle mitattavuus oli tärkeä elementti kampanjan suunnittelussa ja nyt se voitiin toteuttaa aktiivi-istuinselustan avulla”, toteaa myyntipäällikkö Marjukka Relander. ”Oli myös hienoa päästä yhdessä asiakkaan kanssa seuraamaan kampanjan toteutumista statistiikan kautta.”

Kaikki hyöty irti

Aktiivimainosten etu näkyy sisällön arvossa. Oikealle kohderyhmälle pienikin pinta voi tarjota teippiä laajemman näkyvyyden digitaalisesti. ”Kampanja toi myös omille nettisivuillemme kävijöitä. Uskomme, että tämä mainostapa on sellainen, että kuluttajalla saattaa olla juuri silloin sopiva hetki käydä vaikka tutustumassa tuotevalikoimaamme. Ja kilpailuun osallistuminen on tietenkin vain bonusta. Tästä tuli niin hyvä kokemus, että varmasti kokeillaan pian uudestaan”, iloitaan Vuokkosten markkinoinnista.

”Tarvittaessa myös A/B-testaus on mahdollista. Eli tekemällä oman sisällön jokaiselle teipille nähdään statistiikasta mikä kuva tai linkki tuo ihmisiä eniten verkkoon”, lisää Marjukka.

-Marjukka Relander, myyntipäällikkö

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok