Lahden Messut

Yritys: Lahden Messut Oy
Tuotteet: Raksa-messut
Kesto: 4 viikkoa
Pinnat: Pysäkkisivu 51 kpl 2 viikkoa, Ulkosivu 51 kpl 3 viikkoa

Tosi hyvä huomioarvo

Minna Helminen luotsaa Lahden Messujen markkinointia ja oli kiinnostunut bussimainonnasta jo ennen kuin se saapui Lahteen.

”Laulava Ovipumpun [nykyisin Bussimainos.com] Marko Sairanen soitti hyvään aikaan, kun tätä ulkomainonnan roolia oltiin juuri pohdittu”, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Helminen. Messuja on vuodessa useita ja kohderyhmät vaihtuvat, joten uusia markkinointi- ja mainoskanavia kokeillaan mielellään ja pidetään tuntosarvet ojossa kaiken aikaa. Sitä paitsi sama malli ei aina toimi samojenkaan messujen kohdalla uudestaan, vaan joka kerta pohtiminen tehdään kohderyhmän ja ajankohdan pohjalta tarkasti. Heti ensimmäinen kampanja toi hyvät huomioarvot ja odotukset täyttyivät.

Viesti laajempana bussien sisäreunoilla

Monikanavaiseen markkinointiin katunäkyvyys on hyvä lisä ja Helmisen mukaan kannattaa miettiä siihen värien puolesta hyvä erottuvuus ja selkeän yksinkertainen viesti. Bussien sisä- ja ulkoreunoja on hyödynnetty eri tavoin, sisäreuna jää bussipysäkeillä pidemmäksi aikaa katsojan tutkittavaksi, joten niihin voi laittaa enemmän sisältöä kuin ulkolaidoille.

Jatkoon-nappulaa on jo painettu

Hyvän ensikokemuksen innoittamana seuraavakin kampanja on jo varattu ja pintojen määrä tuplattu 40:stä 80:een. Viimeksi käytettiin kaikkia kaupunkiliikenteen busseja, kun samaan aikaan olleet MM-kisat toivat torin täydeltä väkeä. Seuraavaan kampanjaan otetaan bussireittejä vähän laajemmin.

Paljon hyvää

Nykypäivänä markkinoinnin päättäjä joutuu kokoamaan markkinointimixinsä useista medioista. Bussimainonta on siitä kivaa, että se on demokraattista tavoittaen yhtä lailla printin ja digin seuraajat. ”Sitä paitsi Markon kanssa oli mutkatonta toimia, tuotanto ja teippaukset sujuivat säädöittä, ja hän oli jopa myynnin jälkeen yhteydessä ja toimitti liikenteestä napatut valokuvat meidän mainoksista. Hyvää palvelua!”

-Minna Helminen, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok