Omnia

Omnia on Espoon alueella toimiva yksi maamme suurimpia koulutuspalveluita tarjoava yritys.

Omniasta tarjoaa palvelut niin ammatilliseen koulutukseen, kuin aikuiskoulutukseen sekä monipuolisen kattauksen erilaisia kursseja.

Omnia on aktiivinen mainostaja ja vuoden tärkeimpiä yksittäisiä kampanjoita on jokavuotinen yhteishaku. Bussimainonta on kuulunut Omnian mediavalikkoon jo pitkään sen erittäin laajan kattavuuden johdosta – näkyvällä kampanjalla saadaan vahvistettua brändiä ja yhteishaku kohderyhmän tietoon samalla kertaa.

Yhdessä Suomen Liikennemediat Oy:n kanssa Omnia on suunnitellut kampanjat jotka näkyvät kohdistetusti Espoon alueella tehokkaasti.

Bussimainonta tehdään kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa kampanjointi alkaa vuoden alusta ja maaliskuussa mainosmäärä tuplataan. Tällöin näkyvyys on sekä pitkäaikainen että massiivinen.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Liikennemedioiden toimintaan ja kampanjoihin. Saamme positiivista palautetta mainoksistamme ja näemme niitä itsekin joka puolella. Olemme saaneet valtavasti apua kampanjan suunnitteluun ja mainosten kohdistus on toiminut hyvin. Suosittelen ehdottomasti Suomen Liikennemediat Oy:n palveluita!”

-Tiina Tuoriniemi, Omnia viestintä

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok