Referenssit

Lue asiakkaidemme ajatuksia ja mielipiteitä, sekä kokemuksia heidän bussikampanjoistaan.
​Kysy meiltä teille sopivat tuotteet tai valmiit kampanjapaketit ja laitetaan hihat heilumaan.

Tutustu myös kuviin toteutuksistamme.

OMNIA

Omnia on Espoon alueella toimiva yksi maamme suurimpia koulutuspalveluita tarjoava yritys.

Omniasta tarjoaa palvelut niin ammatilliseen koulutukseen, kuin aikuiskoulutukseen sekä monipuolisen kattauksen erilaisia kursseja.

Omnia on aktiivinen mainostaja ja vuoden tärkeimpiä yksittäisiä kampanjoita on jokavuotinen yhteishaku. Bussimainonta on kuulunut Omnian mediavalikkoon jo pitkään sen erittäin laajan kattavuuden johdosta – näkyvällä kampanjalla saadaan vahvistettua brändiä ja yhteishaku kohderyhmän tietoon samalla kertaa.

Yhdessä Suomen Liikennemediat Oy:n kanssa Omnia on suunnitellut kampanjat jotka näkyvät kohdistetusti Espoon alueella tehokkaasti.

Bussimainonta tehdään kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa kampanjointi alkaa vuoden alusta ja maaliskuussa mainosmäärä tuplataan. Tällöin näkyvyys on sekä pitkäaikainen että massiivinen.

”0lemme olleet erittäin tyytyväisiä Liikennemedioiden toimintaan ja kampanjoihin. Saamme positiivista palautetta mainoksistamme ja näemme niitä itsekin joka puolella. 0lemme saaneet valtavasti apua kampanjan suunnitteluun ja mainosten kohdistus on toiminut hyvin. Suosittelen ehdottomasti Suomen Liikennemediat Oy:n palveluita!”

-Tiina Tuoriniemi, Omnia viestintä

BOLT.WORKS

Bolt.works on henkilöstöpalveluyritys, joka yhdistää työt ja tekijät uudella tavalla. Sekä työntekijät että työn tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan. Hyville tekijöille maksetaan parempaa palkkaa ja asiakkaat saavat parempia työntekijöitä. He ovat käyttäneet bussimainontaa useasti eri paikkakunnilla. Mm. Turussa kiertelee kokonaan teipattu bussi jo toista vuotta. Bussimainoskampanjoilla haetaan lisää näkyvyyttä muutoinkin laajaan mainospeittoon joka Bolt.worksilla on. 


”Bussimainonta on ollut meille erittäin tehokas ja näkyvä keino erottua massasta. Olemme viisinkertaistaneet liikevaihtomme neljässä vuodessa ja lisännyt tunnettuutta ympäri Suomen. Tämä ei olisi onnistunut ilman tarkkaan harkittua markkinointistrategiaa. Ulkomainonta on todella merkittävä media meille joten mainonnan kumppaneiden tulee olla asiantuntevia ja luotettavia. Yhteistyö bussimainos.comin kanssa on ollut mutkatonta ja tehokasta. Suosittelen lämpimästi heidän palveluita kenelle tahansa”.

  • Timo Hakkarainen, toimialajohtaja – Bolt.Works

STELLA

Stella on siivous-, koti-, terveys- ja hoivapalveluja tarjoava yritys.

Stella luo ratkaisuja ja palveluja, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle heidän omassa kodissaan.

Stella toteutti bussimainoskampanjan Turussa, joka sisälsi kokoperämainoksia sekä tankotauluja bussin sisätiloissa. Hyvin toiminutta kampanjaa jatkettiin samoilla mainospinnoilla heti edellisen kampanjan päätyttyä.

”Bussimainonta peräteippauksin ja tankotauluin oli toimiva ratkaisu, kun halusimme aloittaa uusien Stella-palveluiden tunnettuuden kasvattamisen Turun seudulla. Neuvottelu, suunnittelu ja toteutus sujuivat Suomen Liikennemediat Oy:n kanssa mutkattomasti. Mainonta bussien perissä ja tankotauluissa tuki hienosti Stellan kotisiivouksen lanseerausta Turussa!”

-Aarne Töllinen, Johtaja, markkinointiviestintä ja kuluttajapalvelut

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok