Rekry

Avoimet työpaikat


Etsimme jatkuvasti joukkoomme hyviä tyyppejä ja ammattilaisia erinäisiin töihin. Täältä löydät avoimet työpaikat tai voit jättää hakemuksen avoimena haluamaasi paikkaan. Otamme yhteyttä sinuun kun sopiva paikka löytyy. Toki, huippuosaajat ovat aina tervetulleita porukkaan!


Etsimme nyt joukkoomme:
-Myyjiä (PKS, Turku)​Suomen Liikennemediat Oy on ulkomainontaan, erityisesti liikennevälinemainontaan erikoistunut yritys. Olemme toimineet vuodesta 2015 ja palvelumme kattaa tällä hetkellä yli 10 kaupungin joukkoliikennevälineiden mainospinnat. Vuosittain mainostamissamme välineissä tehdään yli 200 miljoonaa matkustusta ja ne kattavat yli 1,5 miljoonan ihmisen asuinalueen. Bussimainonta yksistään tavoittaa 96% ihmisistä viikottain. Lisäksi se on yksi edullisimmista mainosformaateista. Kontaktin hinta on alimmillaan 0,3 senttiä!

Kuulostaako myytävältä tuotteelta?

Uusien sopimusten ja laajentumisen myötä haemme tiimiin lisää myyntivoimaa. Myyntipäällikkö toimii itsenäisesti myyntijohdon alaisuudessa ja hoitaa myyntiprosessin alusta loppuun. Työ on joustavaa, vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Samalla kuitenkin se tarjoaa haasteita kampanjan suunnittelussa yhdessä asiakkaan kanssa, ratkaisujen löytämistä asiakkaan mahdollisiin ongelmiin ja jälkimarkkinointi kampanjan jälkeen on erittäin tärkeä osa työtä.

Mikäli sinulta löytyy maalaisjärkeä, ongelmanratkaisukykyä ja ammattimaista otetta myyntiin, sen lisäksi että haluat toteuttaa asiakkaalle parhaan mahdollisen mainoskampanjan, olet oikea henkilö työhön.

Aikaisempi kokemus media- tai myyntialalta on eduksi mutta koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

Tarjoamme sinulle paikan kasvavassa, nuorekkaassa ja erittäin ammattitaitoisessa porukassa. Saat käyttöösi työpuhelimen ja tietokoneen, mahdollisuuden työskennellä kotona tai toimistolla, kannustavan palkkauksen ja joustavan työilmapiirin, valmiin räätälöidyn asiakas- ja myynninhallintajärjestelmän, presentation ja tiiviin tuen työsi hoitamiseen. Useimmat myyjämme ovat työskennelleet meillä lähes alusta asti. Ota yhteyttä ja kerro mitä sinulla on tarjota meille.

Timo Moilanen, toimitusjohtaja: 0500 479 920, timo.moilanen@liikennemediat.fi

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok