Tuotteet

Kysy rohkeasti. Me autamme mainonnassa tarpeidesi mukaan.

Bussimainonnassa on useita erilaisia mainospintoja mainostajan käyttöön ja niistä jokaisella on hieman erilaiset käyttötarkoitukset ja tavoittavuudet. Tutustu lukemalla tämän sivun lyhyt selostus tai ota suoraan yhteyttä meihin ja me autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet – juuri sinun tavoitteitasi tukien!

Myymme bussimainontaa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Turussa, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Porissa, Riihimäellä, Raumalla, Mikkelissä ja Kotkassa.

Linja-autojen pinta on liikkuva mainospaikka

Haluatko luoda mainoksen sinne, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat ja viettävät aikaa päivittäin? Bussimainonnassa voit ostaa mainospintoja linja-autojen ulkopintoihin ja sisälle. Ne näkyvät aamulla töihin mennessä, lounaalla kaupungissa, kotimatkalla, kauppareissulla ja vapaa-ajalla – aina kun linja-autot ovat liikkeellä. Halutessasi voimme kohdentaa mainonnan tietylle alueelle, toimivasti ja todistettavasti.

Sisäpuolen mainokset ovat erinomainen katseenvangitsija linja-autossa matkustaville, joiden avulla voit aktivoida potentiaaliset asiakkaasi tutustumaan brändiisi ja tuotteisiisi sivustollasi eli saat kasvatettua myös sivustoliikenteen määrää. Istuimien selkämyksiin liimattavia penkkitarroja on vaikea olla näkemättä matkustuksen aikana. Ja tosiaan, nykypäivänä meillä kaikilla on älypuhelin liimattuna käteen, niin ota ihmeessä hyöty irti matkustajan luppoajasta ja ohjaa hänet sivustollesi ja käännä hänet asiakkaaksesi!

Linja-autojen ulkomainokset puolestaan tavoittavat monipuolisesti autoilijat, kevyen liikenteen ja bussimatkustajat. Perässä oleva suuri mainos kiinnittää takana tulevan autoilijan huomion. Kyljessä olevat mainokset näkyvät kadulle muille autoilijoille tai jalankulkijoille toisella puolella. Me autamme sinua luomaan mainoksen joka herättää huomion ja erottuu joukosta.

Olemme edelläkävijä ulkomainonnan kohdistukseen ja suunnitteluun liittyvissä asioissa. Pystymme tuottamaan luovat aineistot eli itse mainokset tarvittaessa itse, muokkaamaan jo suunniteltua mainosta ja antamaan näkemyksemme kattavaan ja tulokselliseen mainontaan. Näin et maksa turhasta ja saat varmasti kustannustehokkaan ulkomainoskampanjan. Haasta meidät ja kysy rohkeasti mitä tahansa bussimainontaan liittyvää. Katso yhteystiedot.

Omat yhteistyökumppanimme Oulussa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla takaavat sen, että näkyvyys on taattu Suomen suurimmissa kaupungeissa. Tarvittaessa meillä on käytössä myös mainospintoja myös muissa kaupungeissa. Yhteensä yli 700 linja-autoa ja 25 000 mainospintaa riittävät suureenkin kampanjaan ja saamme suunniteltua kampanjasi vastaamaan tarpeitasi. Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä ja palvelemme sinua vaikka mainostarpeesi olisivat pieniä.

Tutustu tarkemmin kattavaan ulkomainospintojen kirjoon sekä ominaisuuksiin ja ala jo miettiä miten aktivoit asiakkaasi sisätilojen mainoksilla.

Soita 010 319 2040 , pistä sähköpostia info@liikennemediat.fi tai lähetä kysely lomakkeella . Anna meidän näyttää miten homma oikeasti hoidetaan!

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok