Linja-autojen pinta on liikkuva mainospaikka

Haluatko luoda mainoksen sinne, missä kaikki potentiaaliset asiakkaasi ovat? Osta kampanja linja-autojen ulkopintoihin tai sisälle tulevista mainoksista. Mainokset näkyvät aamulla töihin mennessä, lounaalla kaupungissa, kotimatkalla, kauppareissulla ja vapaa-ajalla. Ihmisten liikkuminen ulkona on lisääntynyt, joten on luontevaa, että mainontaa keskitetään sinne missä ihmiset ovat.

Sisäpuolen mainokset ovat erinomainen katseenvangitsija linja-autossa matkustaville, kun taas perässä oleva suuri mainos kiinnittää takana tulevan autoilijan huomion. Kyljessä olevat mainokset näkyvät kadulle muille autoilijoille, jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Me autamme sinua luomaan kampanjan, joka herättää huomion ja erottuu joukosta.


Bussimainos.com yhteistyökumppanina

Haluamme tarjota asiakkaalle kattavan ja toimivan mainoskampanjan. Toteutamme projektin alusta loppuun asiakkaan kanssa yhdessä ja annamme tarvittaessa oman näkemyksen mainoksen näyttävästä ulkoasusta ja siitä, mikä toimii bussimainonnassa. Pystymme palvelemaan niin pieniä kuin suuria yrityksiä, ja jokainen mainos on meille yhtä tärkeä. Se luo kuvaa myös meistä, joten haluamme itsekin olla tyytyväisiä lopputulokseen. Vastaamme toiminnassamme mainostajan lisäksi myös linja-autoyhtiöille, joten huolehdimme suunnittelussa ja toteutuksessa kaiken tarkasti. 

Kaikki mainoskanavat tukevat toisiaan, ja on tärkeää rakentaa kampanja siten, että se ohjaa asiakasta löytämään tuotteesi tai palvelusi. Bussimainonnalla voit esimerkiksi tukea nettimainontaa tai televisiomainontaa sekä ohjata asiakkaita haluamaasi paikkaan.

Yhteistyökumppanimme ovat linja-autoyhtiöt sekä eri kaupunkien joukkoliikennepalvelut. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla toimintamme kattaa koko HSL:n alueen yli 1000 bussin kapasiteetilla. Muualla Suomessa toimimme kaikkiaan 15 kaupungin paikallisliikenteen busseissa. Kysy mahdollisuuksista saada paikallinen kampanja tietylle alueelle tai massiiviselle valtakunnalliselle kampanjalle. Bussit liikkuvat myös pienellä alueella, jolloin pienet paikalliset yritykset saavat mahdollisuuden mainostaa omalla alueellaan edullisesti.

Suurimmat markkina-alueemme ovat pääkaupunkiseutu, Turku, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi toimimme Kotkassa, Kuopiossa, Porissa, Lahdessa, Mikkelissä, Raumalla, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok