Lisää tietoa

Linja-autojen pinta on liikkuva mainospaikka


Haluatko luoda mainoksen sinne, missä kaikki potentiaaliset asiakkaasi ovat? Osta kampanja linja-autojen ulkopintoihin ja sisälle tulevista mainoksista. Se näkyy aamulla töihin mennessä, lounaalla kaupungissa, kotimatkalla, kauppareissulla ja vapaa-ajalla.

Sisäpuolen mainokset ovat erinomainen katseenvangitsija linja-autossa matkustaville, kun taas perässä oleva suuri mainos kiinnittää takana tulevan autoilijan huomion. Kyljessä olevat mainokset näkyvät kadulle muille autoilijoille, tai jalankulkijoille toisella puolella. Me autamme sinua luomaan mainoksen joka herättää huomion ja erottuu joukosta.


Suomen Liikennemediat yhteistyökumppanina


Haluamme tarjota asiakkaalle kattavan ja toimivan mainoskampanjan. Toteutamme projektin alusta loppuun asiakkaan kanssa yhdessä ja annamme tarvittaessa oman näkemyksen mainoksen näyttävästä ulkoasusta ja siitä, mikä toimii bussimainonnassa. Pystymme palvelemaan niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja jokainen mainos on meille yhtä tärkeä. Se luo kuvaa myös meistä, joten haluamme myös itse olla tyytyväisiä lopputulokseen. Vastaamme mainostajan lisäksi myös linja-autoyhtiöille toiminnastamme, joten huolehdimme kaiken suunnittelussa ja toteutuksessa tarkasti. Mainosalalla on kovia tekijöitä, sekä kovia puhujia. Haluamme näyttää asiakkaillemme, että olemme niitä, jotka tekevät mitä puhuvat.

Kaikki mainonta tukee toisiaan, ja on tärkeää rakentaa kampanja siten että se ohjaa asiakasta löytämään tuotteesi tai palvelusi. Bussimainonnalla voit myös tukea nettimainontaa tai televisiomainontaa, sekä ohjata asiakkaita oikeaan paikkaan.

Pääyhteistyökumppanimme on pääkaupunkiseudulla sekä useilla pienemmillä paikkakunnilla toimiva Pohjolan Liikenne Oy, joka tarjoaa satojen paikallislinja-autojen kanssa mahdollisuuden Suomen parhaimpaan bussimainontaan. Kysy mahdollisuuksista saada paikallinen kampanja tietylle alueelle tai massiiviselle valtakunnalliselle kampanjalle. Bussit liikkuvat myös pienellä alueella jolloin pienet paikalliset yritykset saavat mahdollisuuden mainostaa omalla alueellaan edullisesti.

Turun alueen Föli-liikenteessä toteutamme kampanjat Turun Citybus Oy:n, Linjaliikenne Muurinen Oy:n, Jalobus Oy:n sekä Turkubus Oy:n autoissa.
​Oulun alueilla kumppaneinamme toimii Koskilinjat Oy ja OTP-Travel sekä HSL:n liikenteessä pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa, Kotkassa, ja Imatralla kumppanimme on Pohjolan Liikenne.

Sivu käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme. Käytännöt voit lukea täältä: tietosuoja
Ok